Master thesis ‘Het bloed van de blaasmuziek’ – Jana Houben

Een onderzoek naar de invloed van het repertoire op de kwaliteit en de reputatie van het fanfare orkest in de 2e helft van de 20e eeuw. In dit onderzoek wordt uitgebreid de geschiedenis van het Fanfare Orkest omschreven als ook de geschiedenis van het repertoire voor Fanfare Orkest. Ook wordt de relatie omschreven tussen het repertoire en de kwaliteit en ontwikkeling van het Fanfare Orkest a.d.h.v. diepte interviews met verschillende belangrijke spelers in het ‘fanfareveld’, zoals Alex Schillings, Rob Goorhuis en Danny Oosterman.

Geïnteresseerd in het volledige onderzoek? Neem contact op met Jana Houben via janahouben@hotmail.com of 06-53982216. Voor 12,- euro krijgt u het onderzoek in boekvorm thuis gestuurd.

Master-thesis_Het-bloed-van-de-blaasmuziek_door-Jana-Houben_02-2017-paginas-1-17-paginas-135791113-17

Archief

Commentaar is uitgeschakeld