‘Meet the composer’ Thomas Doss


Op 29 en 30 november zal de Oostenrijkse componist Thomas Doss een bezoek brengen aan Nederland. Naast het in ontvangst nemen van de internationale ‘Buma Blaasmuziek Award’ zal Thomas ook actief zijn tijdens het Fanfare Repertoire Festival in Nunspeet.
Als aanloop naar dit tweedaagse festival organiseert MUSIDESK een sessie onder de naam ‘Meet the composer’. Op vrijdagmorgen 29 november is er een unieke kans om meer te weten te komen over het leven en werk van deze veel gespeelde componist. Tussen 10.30 en 12.30 uur zal Thomas in de vorm van een ‘lecture’ praten over zijn composities en technieken maar zullen ook andere onderwerpen de revue passeren. Hierbij moet je dan denken aan muziek voor andere bezettingen, zijn methodeboek over dirigeren  en zijn werk als docent. Tenslotte zal Thomas ons meenemen in zijn leven als dirigent.
Kortom… alle redenen om deze eenmalige kans niet voorbij te laten gaan.

Meld je aan via musidesk@rijnbrink.nl
Locatie: VELUVINE F. A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet.

 

News

Commentaar is uitgeschakeld