KICK OFF Repertoire Community HaFaBra


Niemand zal ontkennen dat de keuze van het repertoire, dus welke muziek je speelt in een orkest, een heel belangrijke factor is. Maar het antwoord op de vraag: “Wat is in essentie goed repertoire?” is ingewikkeld. De keuze voor passend repertoire hangt samen met tal van andere factoren, zoals de bezetting, het niveau en het profiel van een orkest  en de visie van een dirigent.
Bovendien valt over smaak niet te twisten…of toch wel?
Tijdens deze Kickoff zullen we nadenken over de vraag hoe we kennis en ervaring over repertoire kunnen delen en daarmee orkesten kunnen helpen om van binnen uit tot passend repertoire te komen. Mensen uit alle geledingen van het HaFaBra-netwerk zijn van harte welkom.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Expertisenetwerk Amateurmuziek als start van de op te zetten repertoire community.

News

Commentaar is uitgeschakeld