Nieuwe composities


Mede dankzij inspanningen van de stichting CRON zijn enkele nieuwe werken tot stand gekomen.
Het eerste zichtbare resultaat: Libertadores van Oscar Navarro Music (Spanje).
Liz Lane – Composer (Engeland) raakte geïnteresseerd in het medium fanfare en schreef vorig jaar in opdracht een eerste schets voor fanfare orkest dat goed ontvangen werd. Dit jaar voegde ze er twee hoekdelen aan toe en zo kwam Cityscapes tot stand.
Kazys Daugela (Litouwen) kende het fanfare orkest reeds maar moest nog een beetje thuis geraken in de specifieke klankkleuren. Op verzoek van de fanfare Looft den Heer uit Boornbergum maakte hij twee prachtig instrumentaties die door CMV Concordia Oldebroek zullen worden uitgevoerd.
Uiteraard is er ook een gloednieuw werk te horen van Thomas Doss: Mantra, in opdracht geschreven van Concordia – Middelstum n.a.v. hun 100 jarig jubileum.

News

Commentaar is uitgeschakeld