Stichting CRON

Centrum
Repertoire
Ontwikkeling
Nederland

Over ons Contact

Centrum Repertoire Ontwikkeling Nederland

De stichting CRON is een platform voor het promoten en ontwikkelen van blaasmuziek repertoire. Om de doelen te bewerkstelligen onderzoeken we wat er speelt bij uitgevers, waar de behoeften van verengingen liggen en stimuleren we componisten om nieuw repertoire te schrijven. Het samenbrengen van componisten, dirigenten, uitgevers en liefhebbers van blaasmuziek is noodzakelijk voor de ontwikkeling van het repertoire. Hiertoe wordt een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd dat bekend staat als de Fanfare Repertoire en Netwerkdagen. Aangezien de nood voor de ontwikkeling van repertoire voor Fanfare Orkest het hoogst is, is ervoor gekozen hier de nadruk op te leggen.


Over ons

Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen 2023

Wij zijn al volop bezig met de voorbereiding van het volgende festival.

Testimonials
Veel informatieve en inspirerende sessies. Een netwerk aanrader voor jonge componisten en dirigenten. Uiteraard ook geschikt voor liefhebbers. Ik heb fantastisch mooie concerten gehoord.
CRON Testimonial - Bezoeker editie 2022

Bezoeker editie 2022

Tijdens de Fanfare Draait door ontstaan veel gesprekken die we doorgaans te weinig voeren. Goed onderdeel van dit festival.
CRON Testimonial - Bezoeker editie 2021

Bezoeker editie 2021

Compliment voor de prima livestream en het mooie platform bij Musidesk. De 3e (online) editie van het fanfare repertoire festival bevatte opnieuw interessante en actuele onderwerpen. Goed gedaan!
CRON Testimonial - kijker/luisteraar

kijker/luisteraar

Onze partners