Fanfare Repertoire- en Netwerkdagen 2021

De Fanfare Repertoire en Netwerkdagen is een jaarlijks event omtrent repertoire ontwikkeling in de blaasmuziek. De vierde editie (2021) brengt een vol programma waarin nieuw repertoire, bekende componisten, actuele discussies en prominente orkesten een podium krijgen.De jeugd kan genieten van het muzikale beeldverhaal, “Help! De taart staat in brand”, met het NJFO. Diverse componisten geven presentaties over hun nieuwe werken en tijdens de ‘Fanfare draait door’ worden actuele onderwerpen aangesneden.

Waar de vrijdag hoofdzakelijk in het teken staat van netwerken, is er zaterdag volop ruimte voor het beluisteren van fanfaremuziek. Verschillende orkesten waaronder het CRON-projectorkest, brengen nieuw repertoire ten gehore. Het weekend wordt afgesloten met een verrassend HRFSTWND-concert. Een concert inclusief de uitreiking van de Buma Blaasmuziek Awards 2021 aan Franco Cesarini en Harrie Janssen.

De presentatie is in handen van radiopresentator Ab Nieuwdorp