Nieuws

De Fanfare Repertoire en Netwerkdagen 2021 worden verplaatst naar het voorjaar 2022

De Fanfare Repertoire en Netwerkdagen 2021 worden verplaatst naar het voorjaar van 2022. Ook het HRFSTWND- concert van zaterdagavond 27 november in Theater Veluvine is geannuleerd.

De Fanfare Repertoire en Netwerkdagen 2021 worden verplaatst naar 2022. Ook het HRFSTWND concert op zaterdagavond 27 november aanstaande, dat groot onderdeel is van het evenement, kan geen doorgang vinden.

De huidige maatregelen zorgen ervoor dat de meeste onderdelen tijdens het evenement  niet georganiseerd kunnen worden. Een vervelend besluit, maar op dit moment vinden we een dergelijk evenement niet passend, aldus Stichting CRON.

Er wordt momenteel volop gekeken naar de mogelijkheden in het nieuwe jaar. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven. www.stichtingcron.nl

Tickets Veluvine / HRFSTWND
Gekochte tickets bij Theater Veluvine kunnen worden omgezet in een voucher. Neem  contact op met theater Veluvine

Tickets Stichting CRON